Personal Training bij Boks! Zoetermeer

Uitstekende begeleiding in boksen en of fitness

Wil je afvallen, een betere conditie krijgen of jouw sportspecifieke prestaties verbeteren? Bij Boks! Personal Training werk je samen met jouw Personal Trainer toe naar jouw doel en leren we hoe je zelfstandig de resultaten kunt behouden.

Vaak is het moeilijk om zonder ‘stok achter de deur’  jouw doel te bereiken, en hier kan personal training je bij helpen. Daarom gaan we samen op zoek naar de bewegingsvormen die het beste bij je passen.

Samen sporten tijdens de personal training sessies combineren we met actieve coaching en begeleiding op het gebied van gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt ook om een gedragsverandering.

Er zal samen met jou een specifiek op jouw lichaam en doelstelling gericht trainings-programma en voedingsadvies worden opgesteld. Daarnaast worden er verschillende metingen (o.a. vetpercentage) gedaan, zodat gedurende het traject voor jou zichtbaar wordt wat je aan resultaten hebt behaald. Wanneer je voor optimale resultaten wilt trainen of het allerhoogste rendement uit je (beperkte) tijd wilt halen, is Personal Training de beste oplossing.

Personal training boksen

Met personal training boksen krijg je persoonlijke training voor het behalen van jouw boksdoelstellingen. Met jouw persoonlijke trainer wordt er gekeken naar jouw verbeterpunten en een plan opgesteld. Aan de hand van dit plan train je samen naar het behalen van jouw doelen.

Personal training fitness

Wil jij persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw fitness doelstellingen? Jouw persoonlijke fitness trainer helpt jou de vooraf gestelde doelen te behalen. Hij helpt, motiveert en traint jou aan de hand van jouw wensen.

Kom eens vrijblijvend kennis maken met onze trainers dan vertellen wij graag wat we voor jou kunnen doen. Neem hiervoor contact met ons op!

Onze Specialisme

We trainen op specifieke doelen ter ondersteuning en verbetering van de sportprestaties;

Hierbij wordt er gericht getraind met oog op een blessure of lichamelijke beperking met als doel het vergroten van de lichamelijke belastbaarheid

Veel diabetici zijn gebaat bij persoonlijke begeleiding bij sport en bewegen;

We motiveren, coachen en trainen mensen die kampen met overgewicht of ondergewicht. We helpen om een gezond gewicht te krijgen en om dit te behouden;

Er word intensief samen getraind om te zorgen voor maximale kracht en spiermassa toename;

We stellen het juiste voedingsadvies samen dat past bij de persoon, de doelstelling en het leefpatroon.

Voor als je technisch en goed wilt leren boksen en tegelijkertijd je conditie wilt verbeteren en calorieën wilt verbranden.

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons