Boksles voor jeugd bij BOKS! Zoetermeer

Een boost in je zelfvertrouwen en goede lichaamsbeweging

Boksen is nu ook voor jeugdige toegankelijk bij Boks! Zoetermeer. In een hele open en ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar hoog in het vaandel staat leer je boksen en krijg je een complete workout. Professionele trainers zorgen in de groepslessen van 60 minuten het beste uit jezelf te halen. Ongeachte je niveau kun je werken aan je techniek en je fysiek.

Deze lessen voor de jonge boksbeoefenaars wordt gegeven onder goede begeleiding en als ouder kan je natuurlijk meekijken vanaf de bank..

Alle benodigdheden voor het boksen zoals handschoenen en bandage kunnen bij de boksschool worden geleend, later kan je deze als je wil bij ons aanschaffen. Wij hebben namelijk een groot assortiment boks benodigdheden. Daarnaast verkopen we bitjes, springtouwen en andere boks benodigdheden.

Wat leer je

Tijdens deze bokslessen leer je technisch boksen en krijg je een complete workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads, worden er spier verstevigende oefeningen gedaan en worden er stoottechnieken gedaan op de bokszakken. De meer ervaren boksers kunnen natuurlijk ook sparren.

Voor wie zijn de lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor jeugdige die willen leren boksen en of aan lichaamsbeweging willen doen. Boksen is namelijk een van de beste trainingen voor lichaamsbeweging. Het verbeterd onder andere motoriek en het coördinatievermogen.

Boksles voor de jeugd kan worden gevolgd door iedereen van 11 tot en met 15 jaar. De bokslessen voor jeugd zijn zo opgebouwd dat ze bovendien toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel jongens als meiden mee in de les.

Waarom jij zou moeten boksen

  • Maak gratis gebruik van Boks! Fitness
  • Van boksen word je mentaal sterker
  • Boksen geeft je meer zelfvertrouwen
  • Boksen maakt je fysiek sterker
  • Boksen zorgt voor minder stress

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons