Fitboxing bij BOKS! Zoetermeer

Sterkere spieren en verbeterde conditie met HIIT

Fitboxing is de manier om je conditie te verbeteren en spieren te versterken. De Fitboxing lessen worden gegeven volgens het HIIT principe. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. HIIT training is gebaseerd op kortdurende high intensity intervaloefeningen afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. Met deze training verbruik je ongeveer drie keer meer energie dan andere trainingen. Bovendien is het de perfecte manier om je conditie te verbeteren.

Tijdens de lessen wordt bovendien gebruik gemaakt van dumbells en halterstangen om ook gelijk te werken aan je spieren. Zo krijg je in 60 minuten de ideale workout!

Wil je liever 1 op 1 aan jouw doelstellingen werken? Kijk dan eens op de Personal Training pagina.

Wat houdt een Fitboxing les in

Het eerste deel van de Fitboxing les worden er spierversterkende oefeningen gedaan met behulp van halterstangen en dumbells. En in het tweede deel van de les word er conditioneel gebokst. Stoottechnieken, pads en zak training behoren tot de oefeningen die tijdens de les worden uitgevoerd. Tijdens deze les word er niet gespard.

Voor wie zijn de Fitboxing lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die zijn spierkracht en conditie wil verbeteren. De combinatie van het gebruik van dumbells en bokstraining zorgt voor de perfecte workout.

Fitboxing kan worden gevolgd door iedereen vanaf 16 jaar. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze bovendien toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel mannen als vrouwen mee in de les.

Waarom jij zou moeten Fitboksen

  • Fitboxing is gebaseerd op het HIIT principe
  • Fitboxing is perfect voor vetverbranding
  • Fitboxing versterkt je spieren
  • Fitboxing is fun!
  • Fitboxing combineert cardio met krachtoefeningen

Timetable

Fitboxing

Donderdag: 18.00 - 19.00

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons