Fitboxing bij BOKS! Zoetermeer

Sterkere spieren en verbeterde conditie met HIIT

Fitboxing is de manier om je conditie te verbeteren en spieren te versterken. De Fitboxing lessen worden gegeven volgens het HIIT principe. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. HIIT training is gebaseerd op kortdurende high intensity intervaloefeningen afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. Met deze training verbruik je ongeveer drie keer meer energie dan andere trainingen. Bovendien is het de perfecte manier om je conditie te verbeteren.

Tijdens de lessen wordt bovendien gebruik gemaakt van dumbells en halterstangen om ook gelijk te werken aan je spieren. Zo krijg je in 60 minuten de ideale workout!

Wil je liever 1 op 1 aan jouw doelstellingen werken? Kijk dan eens op de Personal Training pagina.

Wat houdt een Fitboxing les in

Het eerste deel van de Fitboxing les worden er spierversterkende oefeningen gedaan met behulp van halterstangen en dumbells. En in het tweede deel van de les word er conditioneel gebokst. Stoottechnieken, pads en zak training behoren tot de oefeningen die tijdens de les worden uitgevoerd. Tijdens deze les word er niet gespard.

Voor wie zijn de Fitboxing lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die zijn spierkracht en conditie wil verbeteren. De combinatie van het gebruik van dumbells en bokstraining zorgt voor de perfecte workout.

Fitboxing kan worden gevolgd door iedereen vanaf 16 jaar. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze bovendien toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel mannen als vrouwen mee in de les.

Waarom jij zou moeten Fitboksen

  • Fitboxing is gebaseerd op het HIIT principe
  • Fitboxing is perfect voor vetverbranding
  • Fitboxing versterkt je spieren
  • Fitboxing is fun!
  • Fitboxing combineert cardio met krachtoefeningen

Uitstekende beoordeling!

Charmaiineee1
Charmaiineee1
12:10 16 May 19
Een fijne boksschool met een hele gezellige sfeer! Bokstrainingen worden gegeven o.b.v. verschillende ervaren trainers! Dit ervaar ik als heel erg fijn, want hierdoor leer ik zelf ook steeds meer en ik ervaar elke les als positief, want zo wordt elke les ook altijd afgesloten! En lukt het een keer niet? Geen probleem, ieder traint op zijn/haar eigen tempo en niveau. Dat maakt het ook fijn, er is geen hoge lat die behaald zou moeten worden. Belangrijk voor mij is ook dat er rekening met ieder wordt gehouden, denk aan eventuele blessures of mentaal. Kortom: Superfijne sfeer, nieuwe vrienden gemaakt, lekker sporten, alles op eigen tempo en alles met respect. BOKS!Lees meer
Martijnn b
Martijnn b
14:57 05 Apr 19
Fijne sportschool, behulpzaam personeel er hangt een gezellige sfeer. Zeker een aanrader om een keer te sporten!
April J
April J
18:33 04 Apr 19
Fijne ruimte, voldoende fitnessapparatuur en professionele/afwisselende trainers!
Dennis C
Dennis C
12:42 22 Mar 19
leuke lessen en enthousiaste team! Kom weer eens boksen binnenkort
Din
Din
16:02 07 Feb 19
Ik heb een lekkere training gehad vandaag! Uitstekende begeleiding, vriendelijk personeel in een fijne omgeving.
Mien
Mien
23:27 19 Nov 18
Hele fijne boksschool met vriendelijke mensen, perfecte begeleiding en zéér ruime openingstijden op ‘n top locatie! Voor ieder wat wils, kom er zelf vanaf begin af aan al met veel plezier..’n echte aanrader!Lees meer
Rafaël anon
Rafaël anon
13:17 16 Nov 18
Mooie boksschool op een goeie locatie . Hele dagen open en vele mogelijkheden om bokslessen te volgen en of vrij te trainen . Inclusief fitness. Leuke sfeer en voor iedereen toegankelijk.Lees meer
Next Reviews

Timetable

Fitboxing

Donderdag: 18.00 - 19.00

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons