Boksles voor kinderen bij BOKS! Zoetermeer

Goed voor de ontwikkeling van je kind!

Boksen is nu ook voor de allerkleinste boksertjes toegankelijk bij Boks! Zoetermeer. In een hele open en ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar hoog in het vaandel staat leren ze de eerste beginselen van boksen en krijgen ze bovendien een goede workout. Professionele trainers verzorgen in de groepslessen van 60 minuten leuke lessen.

Natuurlijk kunnen ouders vanaf de bank meekijken!

Alle benodigdheden voor het boksen zoals handschoenen en bandage kunnen bij de boksschool worden geleend, later kan je deze als je wil bij ons aanschaffen. Wij hebben namelijk een groot assortiment boks benodigdheden. Daarnaast verkopen we bitjes, springtouwen en andere boks benodigdheden.

Wat houdt een boksles voor kinderen in?

Tijdens deze bokslessen leren de kinderen de eerste beginselen van boksen en krijgen ze een actieve workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads, worden er spier verstevigende oefeningen gedaan en worden er stoottechnieken gedaan op de bokszakken. Veel van de oefeningen gebeurd in spelvorm waardoor het extra leuk voor ze wordt. Er wordt in deze lessen niet gespard.

Voor wie zijn de lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor de allerkleinste boksertjes die wil leren boksen, meer zelfvertrouwen nodig, een uitlaatklep nodig hebben of willen werken aan sociale vaardigheden.

Boksles voor kinderen kan worden gevolgd door iedereen tussen de 6 en 10 jaar. De bokslessen voor kinderen zijn zo opgebouwd dat ze bovendien toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel jongens als meiden mee in de les.

Waarom jouw kind zou moeten boksen

  • Boksen geeft jouw kind zelfvertrouwen
  • Bokslessen leert kinderen discipline
  • Boksen geeft kinderen een uitlaatklep
  • Bokslessen leren kinderen beter omgaan met andere kinderen

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons