Fitness bij BOKS! Zoetermeer

Uniek bij onze Boksschool is het feit dat je, eventueel naast je bokslessen, bij ons gebruik kan maken van een professionele fitnessruimte. De fitness is 7 dagen per week geopend zodat er altijd een moment is wanneer je kunt werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

We beschikken over diverse cardiotoestellen, fitnessapparatuur en losse gewichten.

Persoonlijk trainingschema

Iedereen die bij ons traint heeft recht op een persoonlijke trainschema’s en metingen. Samen met jou kijken we naar jouw doelstellingen en maken we een op maat schema die jou helpt jouw doelstellingen te realiseren. Dit schema kun je iedere keer dat je komt fitnessen er bij pakken.

Uitstekende begeleiding

Bij Boks! doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je progressie boekt en dat je gemotiveerd blijft. Er is altijd iemand aanwezig die jou kan helpen met tips en adviezen om nog beter te trainen. Onze trainers staan graag voor je klaar

Personal training

Boks! Zoetermeer biedt jou tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van personal training. Hierbij krijg je gedurende een uur begeleiding  het behalen van je doelstellingen. Lees hier meer over op onze personal training pagina.

Tarief fitness only

  • Onbeperkt fitnessen

    €25
    7 dagen per week geopend, onbeperkt fitnessen

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons