Boksles voor vrouwen bij BOKS! Zoetermeer

Goede sfeer, leuke trainers en direct de perfecte workout!

Wij begrijpen dat een boksschool soms best intimiderend kan zijn om binnen te stappen. Om die reden hebben wij bokslessen voor alleen vrouwen. Hierdoor is boksen voor iedereen toegankelijk. In een hele open en ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar hoog in het vaandel staat leer je boksen en krijg je een complete workout. Professionele leuke trainers zorgen in de groepslessen van 60 minuten dat ze het beste uit je halen. Ongeachte je niveau kun je werken aan je techniek en je fysiek.

Boksen is bovendien goed voor je zelfvertrouwen en daarmee je eigen weerbaarheid. Je zal je zekerder gaan voelen en sterker in je schoenen staan.

Alle benodigdheden voor het boksen zoals handschoenen en bandage kunnen bij de boksschool worden geleend, later kan je deze als je wil bij ons aanschaffen. Wij hebben namelijk een groot assortiment boks benodigdheden. Daarnaast verkopen we bitjes, springtouwen en andere boks benodigdheden.

Wil je liever 1 op 1 training? Kijk dan eens op de Personal Training pagina.

Wat leer je

Tijdens deze bokslessen leer je technisch boksen en krijg je een complete workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads, worden er spier verstevigende oefeningen gedaan en worden er stoottechnieken gedaan op de bokszakken. De echte die hard lady's onder ons hebben ook de mogelijkheid om onderling te sparren. Uiteraard is niemand dit verplicht.

Voor wie zijn de lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor lady's only! Dames die wil leren boksen en of een hele goede workout willen zijn bij Boks! Zoetermeer aan het juiste adres. Boksen is namelijk een van de beste trainingen voor het verbeteren van je conditie, eventueel afvallen en het versterken van al je spieren.

Boksles voor vrouwen kan worden gevolgd door alle dames die ouder zijn dan 14 jaar. De bokslessen voor vrouwen zijn zo opgebouwd dat ze bovendien toegankelijk zijn voor ieder niveau.

Waarom jij zou moeten boksen

  • Maak gratis gebruik van Boks! Fitness
  • Van boksen word je mentaal sterker
  • Boksen geeft je meer zelfvertrouwen
  • Boksen maakt je fysiek sterker
  • Boksen zorgt voor minder stress

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons