Waarom je effectiever traint met een personal trainer

/ / BOKS! Blog
Personal Training Zoetermeer

Herken je dat, die strijd die je met jezelf hebt om vanavond naar de sportschool te gaan. Dat moment dat je op een apparaat je oefeningen doet en je bij het laatste setje denkt, laat maar! Of dat je weer op de weegschaal staat en ziet dat er een halve kilo is bijgekomen in plaats van de gehoopte 2 kilo er af? Dan is personal training misschien wel iets voor jou.

Behoud je motivatie

Het blijkt maar wat vaak lastig om je motivatie te behouden wanneer je iedere keer maar weer jezelf naar de sportschool moet slepen. Hoewel het je in het begin waarschijnlijk wel lukt blijkt na verloop van tijd het lastig om je motivatie vasthouden. Je slaat een keertje je vaste sportavond over en voor je het weet ga je nog maar als je geluk hebt 1 keer per week in plaats van de geplande 3. Met een personal trainer maak je afspraken, die zeg je toch over het algemeen niet zo snel af. Daarnaast houd een personal trainer je scherp op voortgang en resultaten. En als je resultaten behaalt blijkt het toch een stuk makkelijker om gemotiveerd te blijven.

Op maat gemaakt programma

Ieder lichaam is uniek en reageert anders op training en voeding. Een personal trainer kijkt samen met jou naar jouw doelstellingen en maakt hiervoor een op maat traingsprogramma inclusief voedingsschema.

Sneller resultaat

Een personal trainer heeft vaak jarenlange ervaring en daarbij de benodigde opleidingen gevolgd om er voor te zorgen dat jij zo effectief mogelijk traint en resultaten behaald. Hoe fantastisch is dat, iemand is naar school geweest om te leren jouw lijf gezonder te maken. Het mag duidelijk zijn dat jij daar met je afkijken van andere en google wijsheid echt niet tegenop kunt.

Een personal trainer is toch niet te betalen?

Misschien denk jij ook zoals vele anderen: “een personal trainer is leuk hoor maar is toch voor een normaal mensen niet te betalen”. Dit was vroeger zeker het geval maar de kosten van personal training tegenwoordig vallen best mee. Natuurlijk is het duurder dan zelf trainen maar een goed resultaat en je doelstellingen behalen is jou toch wel wat waard.

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Personal training? Kijk dan eens op de pagina Personal Training. Je kunt daar direct een kennismakingsgesprek aanvragen.

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons