Over Boks! Premium Boks Club

Op 21 september 2015 opende Boks! aan de da Costastraat 38 te Zoetermeer voor het eerst haar deuren. Eigenaar Arie van der Waal merkte dat er eigenlijk nog geen echte boksschool te vinden was in Zoetermeer terwijl daar wel behoefte aan was.

Bij Boks! wordt de traditionele bokssport, dus geen kickboksen of andere varianten, beoefend. Boksen is een sport waarbij reactie en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld, en het is de ideale sport om fit te worden. Boksen kan bij Boks! op recreatief en op wedstrijdniveau worden beoefent, en Boks! is tevens aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

Wat wij belangrijk vinden

Boks! is een sociale en gezellige boksschool waarbij respect hoog in het vaandel staat. Boksen is bij Boks! toegankelijk voor jong en oud ongeacht niveau. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn tevens bijzonder belangrijk waardoor er veel in trainers wordt geïnvesteerd. Of je nu aan het fitnessen bent of aan het boksen, er is altijd een trainer die klaar staat om je te helpen.

Onze bokslessen

Inmiddels heeft Boks! meer dan 25 lessen per week. Er zijn bokslessen voor volwassenen, dames, jeugd en kinderen. Daarnaast zijn er speciale combinatie lessen zoals trampoline boksen en circuittraining.

Onze faciliteiten

Boks! heeft inmiddels meer dan 25 lessen per week en is 7 dagen per week geopend. Als er geen bokslessen zijn dan kan er zelf ook worden getraind in de boksschool en kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten.

Er is bijvoorbeeld een professionele boksring aanwezig, zijn er bokszakken, speedballs etc. Tevens is er een fitnessruimte die de hele dag door te gebruiken is en krijgen de sporters begeleiding om hun persoonlijke doelen te behalen.

Met zoveel bokslessen per week, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf ook onbeperkt te kunnen trainen zijn wij dé boksschool als je wilt boksen in Zoetermeer.

Hopelijk tot snel bij Boks!

Arie en Alina

Arie en Alina

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons