Over Boks! Premium Boks Club

Op 21 september 2015 opende Boks! aan de da Costastraat 38 te Zoetermeer voor het eerst haar deuren. Eigenaar Arie van der Waal merkte dat er eigenlijk nog geen echte boksschool te vinden was in Zoetermeer terwijl daar wel behoefte aan was.

Bij Boks! wordt de traditionele bokssport, dus geen kickboksen of andere varianten, beoefend. Boksen is een sport waarbij reactie en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld, en het is de ideale sport om fit te worden. Boksen kan bij Boks! op recreatief en op wedstrijdniveau worden beoefent, en Boks! is tevens aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

Wat wij belangrijk vinden

Boks! is een sociale en gezellige boksschool waarbij respect hoog in het vaandel staat. Boksen is bij Boks! toegankelijk voor jong en oud ongeacht niveau. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn tevens bijzonder belangrijk waardoor er veel in trainers wordt geïnvesteerd. Of je nu aan het fitnessen bent of aan het boksen, er is altijd een trainer die klaar staat om je te helpen.

Onze bokslessen

Inmiddels heeft Boks! meer dan 25 lessen per week. Er zijn bokslessen voor volwassenen, dames, jeugd en kinderen. Daarnaast zijn er speciale combinatie lessen zoals trampoline boksen en circuittraining.

Onze faciliteiten

Boks! heeft inmiddels meer dan 25 lessen per week en is 7 dagen per week geopend. Als er geen bokslessen zijn dan kan er zelf ook worden getraind in de boksschool en kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten.

Er is bijvoorbeeld een professionele boksring aanwezig, zijn er bokszakken, speedballs etc. Tevens is er een fitnessruimte die de hele dag door te gebruiken is en krijgen de sporters begeleiding om hun persoonlijke doelen te behalen.

Met zoveel bokslessen per week, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf ook onbeperkt te kunnen trainen zijn wij dé boksschool als je wilt boksen in Zoetermeer.

Hopelijk tot snel bij Boks!

Arie en Alina

Uitstekende beoordeling!

Michael Harland
Michael Harland
14:55 18 Jun 19
Top Boksschool. Raad het iedereen aan, ongeacht het niveau.
Ferdi geldof
Ferdi geldof
14:52 18 Jun 19
goede boksschool met professionele trainingen en een hele gezellige sfeer bij iedereen
J H
J H
07:26 01 Jun 19
Hele leuke gym! Ik doe alleen fitnesss en met de nieuwe apparaten is het helemaal een fijne plek om te trainen. Hiervoor lid geweest van 5 andere sportscholen in Zoetermeer maar qua fitness begeleiding is Boks! echt top in vergelijking met de voorgaande sportscholen. Hier geen macho cultuur of insta fitgirls, gewoon gezellig en lekker doorpakken 😊 Super Arie en Alina, de nieuwe apparaten!! 👍🏻lees meer
Charmaiineee1
Charmaiineee1
12:10 16 May 19
Een fijne boksschool met een hele gezellige sfeer! Bokstrainingen worden gegeven o.b.v. verschillende ervaren trainers! Dit ervaar ik als heel erg fijn, want hierdoor leer ik zelf ook steeds meer en ik ervaar elke les als positief, want zo wordt elke les ook altijd afgesloten! En lukt het een keer niet? Geen probleem, ieder traint op zijn/haar eigen tempo en niveau. Dat maakt het ook fijn, er is geen hoge lat die behaald zou moeten worden. Belangrijk voor mij is ook dat er rekening met ieder wordt gehouden, denk aan eventuele blessures of mentaal. Kortom: Superfijne sfeer, nieuwe vrienden gemaakt, lekker sporten, alles op eigen tempo en alles met respect. BOKS!lees meer
Martijnn b
Martijnn b
14:57 05 Apr 19
Fijne sportschool, behulpzaam personeel er hangt een gezellige sfeer. Zeker een aanrader om een keer te sporten!
April J
April J
18:33 04 Apr 19
Fijne ruimte, voldoende fitnessapparatuur en professionele/afwisselende trainers!
Dennis C
Dennis C
12:42 22 Mar 19
leuke lessen en enthousiaste team! Kom weer eens boksen binnenkort
Din
Din
16:02 07 Feb 19
Ik heb een lekkere training gehad vandaag! Uitstekende begeleiding, vriendelijk personeel in een fijne omgeving.
Mien
Mien
23:27 19 Nov 18
Hele fijne boksschool met vriendelijke mensen, perfecte begeleiding en zéér ruime openingstijden op ‘n top locatie! Voor ieder wat wils, kom er zelf vanaf begin af aan al met veel plezier..’n echte aanrader!lees meer
Rafaël anon
Rafaël anon
13:17 16 Nov 18
Mooie boksschool op een goeie locatie . Hele dagen open en vele mogelijkheden om bokslessen te volgen en of vrij te trainen . Inclusief fitness. Leuke sfeer en voor iedereen toegankelijk.lees meer
Volgende beoordelingen
Arie en Alina

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons