Circuittraining bij BOKS! Zoetermeer

Kracht en uithoudingsvermogen in 1

Boks! Zoetermeer geeft je nu de mogelijkheid mee te doen met circuittraining. Een circuittraining werkt net even iets anders dan een traditionele training. Bij een traditionele training doe je namelijk een aantal sets per oefening waarna er even rust genomen wordt. Hierna ga je door naar de volgende oefening. Hoewel een circuittraining ook bestaat uit oefeningen en sets, doe je elke oefening één keer. Hierna ga je direct door naar de volgende oefening. Zo’n reeks aan oefeningen wordt een circuit genoemd. Dit circuit herhaal je vervolgens een aantal keer.

De oefeningen binnen de circuittraining zijn over het algemeen krachtoefeningen maar omdat je geen pauzes houdt tussen de oefeningen werk je tevens aan je uithoudingsvermogen.

Wil je liever 1 op 1 training? Kijk dan eens op de Personal Training pagina.

Wat houdt een circuittraining les in

In 60 minuten doorloop je onder leiding van een trainer een trainingscircuit. Het circuit is uitdagend en omdat je steeds andere oefeningen doet alles behalve saai.

Voor wie zijn de circuittraining lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan uithoudingsvermogen en het versterken van spieren.  Circuittraining kan worden gevolgd door iedereen die ouder is dan 16 jaar. Bovendien zijn de lessen zo opgebouwd dat ze toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel mannen als vrouwen mee in de les.

Voordelen circuittraining

  • De oefeningen zijn afwisselend dus nooit saai
  • Je werk aan je spierkracht
  • Je werkt aan je uithoudinsgvermogen
  • Hoge "fun factor"

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons