Boksles voor volwassenen bij Boks! Zoetermeer

Leer technisch boksen en krijg direct de perfecte workout!

Boksen is nu voor iedereen toegankelijk bij Boks! Zoetermeer. In een hele open en ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar hoog in het vaandel staat leer je boksen en krijg je een complete workout. Professionele trainers verzorgen in de groepslessen van 60 minuten het beste uit jezelf te halen. Ongeachte je niveau kun je werken aan je techniek en je fysiek.

Alle benodigdheden voor het boksen zoals handschoenen en bandage kunnen bij de boksschool worden geleend, later kan je deze als je wil bij ons aanschaffen. Wij hebben namelijk een groot assortiment boks benodigdheden. Daarnaast verkopen we bitjes, springtouwen en andere boks benodigdheden.

Wil je liever 1 op 1 training? Kijk dan eens op de Personal Training pagina.

Wat leer je

Tijdens deze bokslessen leer je technisch boksen en krijg je een complete workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads, worden er spier verstevigende oefeningen gedaan en worden er stoottechnieken gedaan op de bokszakken. De meer ervaren boksers kunnen natuurlijk ook sparren.

Voor wie zijn de lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren boksen en of een hele goede workout willen. Boksen is namelijk een van de beste trainingen voor het verbeteren van je conditie en het versterken van al je spieren.

Boksles voor Volwassenen kan worden gevolgd door iedereen die ouder is dan 14 jaar. De bokslessen voor volwassenen zijn zo opgebouwd dat ze bovendien toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel mannen als vrouwen mee in de les.

Ben jij al een ervaren bokser? Kijk dan ook eens naar onze boksles voor gevorderden

Waarom jij zou moeten boksen

  • Maak gratis gebruik van Boks! Fitness
  • Van boksen word je mentaal sterker
  • Boksen geeft je meer zelfvertrouwen
  • Boksen maakt je fysiek sterker
  • Boksen zorgt voor minder stress

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons