Boksles voor gevorderden

Leer nog beter boksen door officiele bondstrainers

Om nog beter te leren boksen is het van belang om te trainen met mensen van het zelfde niveau of hoger. Boks! heeft daarom een speciale les voor de gevorderden boksers. Onder begeleiding van een officiële trainer van de Nederlandse Boksbond wordt er gewerkt aan het verder verbeter van techniek, uithoudingsvermogen en spierkracht.

De gevorderden lessen worden gegeven op beide locaties van Boks! zodat je twee keer per week mee kunt doen met deze lessen om je nog verder te ontwikkelen.

Wil je liever 1 op 1 bokstraining, eventueel van een officiële bondstrainer? Kijk dan eens op de Personal Training pagina.

Wat leer je

Tijdens deze bokslessen leer je nog beter technisch boksen en krijg je een complete workout. In deze lessen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads, worden er spier verstevigende oefeningen gedaan en worden er stoottechnieken gedaan op de bokszakken. Uiteraard wordt er gespard. Hiervoor wordt tevens gebruik gemaakt van een officiële boksring.

Voor wie zijn de lessen bedoeld

De lessen zijn bedoeld voor gevorderden boksers. De lessen zijn zwaarder en de technieken die worden geleerd complexer. Als je dus al een aantal jaar ervaring hebt en niet bang bent om in de ring te stappen dan zijn deze lessen voor jou!

Boksles voor gevorderden

  • Maak gratis gebruik van Boks! Fitness
  • Officiële bondstrainers
  • Sparren in een officiële boksring
  • Trainen met studenten op hetzelfe hoge niveau

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons