Personal Training Zoetermeer

Herken je dat, die strijd die je met jezelf hebt om vanavond naar de sportschool te gaan. Dat moment dat je op een apparaat je oefeningen doet en je bij het laatste setje denkt, laat maar! Of dat je weer op de weegschaal staat en ziet dat er een halve kilo is bijgekomen in plaats van de gehoopte 2 kilo er af? Dan is personal training misschien wel iets voor jou. (meer…)

Boksen is echt niet alleen geschikt voor goed getrainde enorm gespierde mannen zoals Rico Verhoeven. Ook jij kunt de stap wagen en beginnen met boksen. Boksen kun je namelijk op allemaal verschillende manieren beoefenen. De echte diehards kunnen natuurlijk gaan wedstrijd boksen maar dat is maar voor een klein deel weggelegd. Veel vaker beoefen je boksen in leuke groepslessen waarbij je met elkaar werkt aan techniek, kracht en conditie. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen de weg vinden naar de boksschool. Boksen wordt namelijk door vele gezien als de ultieme “full body workout” en dat is niet voor niets! Om je verder een zetje in de goede richting te geven hierbij 5 redenen waarom jij moet gaan boksen. (meer…)

BEL ME TERUG!

Als je wil dat wij contact met jou opnemen laat dan hieronder je gegevens achter. We bellen je zo spoedig mogelijk terug!

Vraag een gratis proefles aan

Probeer Boks! helemaal gratis uit, volg een proefles
TOP
WhatsApp WhatsApp ons